sunnuntai 17. syyskuuta 2017

HABITARE- messukokonaisuus-suosikit

Kuvasin muutamia erilaisia messukokonaisuuksia jotka jollain tavalla herättivät minussa mielenkiintoa. Huomasin messuilla kierrellessäni, että tällä hetkellä trendi on hyvin paljon omaan makuuni. Olen aina pitänyt kovasti luonnollisuudesta, vaaleista, murretuista ja pastellisista väreistä. Käsityönä valmistetuissa tuotteissa on aina omanlainen fiilis ja kauneus.

1. Tässä esillepanossa pidin koriste heinistä ja muhkeista petauksista. Myös tarjoittimella oleva pieni keramiikka oli suloinen lisä esillepanossa. 

2. Ah, mitä värejä! Rohkeaa kirkkaan sinistä, ruskeaa nahkaa, vaaleaa puuta ja vihreä väripilkku peikonlehdistä. Huonekalut ja somisteet ovat voimakkaita ja rohkeita värejä, mutta kun ne on yhdistetty vaaleaan taustaan kokonaisuudesta ei tule kuitenkaan liian räväkkä. Vaaleassa taustassakin on leikitelty asentamalla seinän ja lattian puut eri tavoin. Ne ovat hauska lisä, mutta eivät eroitu kuitenkaan liikaa katsojan silmään.
3. Niin suloista keramiikkaa! Pieniä pastellinvärisiä astioita ja kaunista käsintehtyä jälkeä, mikä voisi mennä pieleen? Pyöreitä muotoja, pieniä ja suuria. Esillepano minimalistinen. Värikäs, mutta hyvin yksinkertainen ja pelkistetty.


4. Pehmeää, rentoa, kotoisaa... Rauhoittava värimaailma. Roikkuvat letit olivat varmaan messujen vaikuttavin elementti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti