torstai 19. lokakuuta 2017

Isa Karlsson ja viiden vuoden suunnitelma

Koulussamme vieraili imagokouluttaja Isa Karlsson, joka on myös koulumme entinen opiskelija. Hän luennoi meille siitä miten voimme luoda hyvän, vahvan ja omanlaisen imagon työmarkkinoille ja mitä vaaditaan yrittäjyydessä menestymiseen. Hän puhui myös tavoitteiden luomisesta ja niiden saavuttamisesta ja kehotti jokaista meistä pohtimaan omia tavoitteita ja unelmia ja miettimään  missä haluamme olla viiden vuoden kuluttua. Sen jälkeen tietysti tekemään kaikkemme niiden unelmien toteuttamiseksi.


OMAT TAVOITTEENI

Mitä teen tänään tavoitteeni eteen?
Haluan tehdä paljon töitä ja olen avoin kaikille uusille kokemuksille ja mahdollisuuksille. Pidän jatkuvasti silmät ja korvat auki sille, mitä ympärilläni tapahtuu. Tällä hetkellä haluan nähdä, kuulla, kokea ja oppia. Olin pitkään jumissa sen suhteen, mitä minä oikeasti haluan tehdä. Tänä vuonna kaikki on alkanut selkeentyä ja tunnen, että olen oikealla reitillä, mihin ikinä se minut vuosien varrella viekään. 

Määrittele itsellesi kolme saavutettavaa tavoitetta.
1. Haluan vahvan osaamisen valokuvaamisessa ja kuvankäsittelyssä.
2. Haluan työkokemusta kaikista koulutukseni osa-alueista. Luoda uusia kontakteja ja tutustua uusiin paikkoihin sekä ihmisiin. 
3. Haluan suorittaa yhden työssäoppimisen muotia ja/tai sisustamista käsittelevässä lehdessä.

Mitä voimavaroja on jo käytössä?
Uskon että suurin voimavarani on minä itse ja oma motivaationi ja tahdonvoimani saavuttaa tavoitteeni ja uskaltaa unelmoida. Sen lisäksi haluan ajatella että jokainen tapaamani ihminen ja jokainen kokemus voi olla mahdollisuus. Ei ehkä heti tai edes vuoden päästä, mutta joskus. 

Mitä voimavaroja tarvitset itsellesi lisää?
Kokemuksia, harjoittelua, uusia kontakteja, lisää tietoa, haasteita ja projekteja, oikeita välineitä sekä periksiantamattomuutta ja rohkeutta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti