torstai 19. lokakuuta 2017

Luokkasuunnitelma & luokan maalaus

Avoimien ovien lähestyessä tuli ajankohtaiseksi luokkien maalaus ja sitä edeltävästi tietenkin niiden suunnittelu. Itse olin matkoilla silloin kun muut aloittivat suunnittelut ja palasinkin kouluun vasta sinä päivänä kun suunnitelmat piti saada valmiiksi. Onneksi ryhmäläiseni Liisa ja Elli olivat ahkeroineet ja ryhmämme suunnitelma oli hyvällä malillla :)

Perehdyimme Tikkurilan uusiin värikarttoihin josta saimme inspiraatiota omaan suunnitelmaamme. Valitsimme väreiksi kauniit Madras, Denim, Kinos ja Valkama sävyt. Liisa oli tehnyt koonnin maalattaista seinistä johon lisäsimme valitsemamme värit. Suunnitelmamme nimeksi tuli Murrettu rustiikki.
Valitsimme molemmille luokille omat suunnitelmat. Alla kuva sen luokan suunnitelmasta, jota minä olin mukana maalaamassa. Suunnitelman nimi oli Soft Vienna.Ja eikun maalaamaan! Muutamat meistä kävi ostamassa maalit, pensselit ja tilojen suojaamiseen tarvittavat materiaalit.
ENNEN:JÄLKEEN:

 Yksi tehosteseinä koristeltiin vielä kultaisella spraymaalilla barokki teemaan sopivaksi! Uskon että jokainen meistä oli tyytyväinen lopputulokseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti