maanantai 30. lokakuuta 2017

Työharjoittelu- Saarni Gentlemen's Boutique

Aloitin viime viikon maanantaina ensimmäisen työharjoitteluni, jonka suoritan miehille suunnatussa putiikissa nimeltä Saarni- Gentlemen's Boutique. Tarkoituksenani on suorittaa tämän työharjoittelun aikana näytöt asiakaspalvelun ja myyntityön toteuttamisesta, sekä kulttuurilähtöisestä valmistamisesta.

Saarni- Gentlemen's Boutiquessa myydään uniikkeja ja laadukkaita vaihtoehtoja miehille niin juhlapukeutumisesta kosmetiikkaan ja jopa moottoripyöräilyyn. Eli melkeinpä kaikkea, mitä mies voikaan tarvita! Tuotteet ovat Euroopassa valmistettuja, suurimmaksi osaksi käsityötä. Uniikkeja ja ainutlaatuisia, joita ei muualta suomesta saa. Valikoima on hyvin vaihtuva, sillä tuotteita on aina vain rajoitettu erä, eikä osaa tuotteista edes valmisteta samanlaisena yhtä kappaletta enempää. Idea putiikkiin lähti, kun putiikin pitäjä Sonja ei löytänyt miehelleen Tuomolle lahjaa.

Saarni Gentlemen's Boutiquen voit löytää kauppakeskus Myllystä, Turun keskustasta Kauppiaskatu neljästä sekä verkkoputiikista.Työharjoitteluni aikana pääsen perehtymään:

- Myymälätilan sommitteluun ja tuotteiden esillepanoihin.
- Näyteikkunoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.
- Asiakaspalveluun.
- Myyntiin ja lisämyyntiin (käyttöyhteystuotteet).
- Verkkokaupan päivittämiseen ja ylläpitoon.
- Valokuvaamiseen/ Tuotekuvaukseen.
- Sosiaalisenmedian tuotantoon.
- Sesonkituotteiden ideointiin.

 Pääsen siis tekemään vaikka ja mitä, mikä on ihan super mahtava juttu! Mutta näistä kaikista lisää myöhemmin uusien postausten merkeissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti